Varietate şi abundenţă de activităţi de calitate în mobilitatea de proiect Erasmus+ organizată de Palatul Copiilor Bacău în sistem online

S-a incheiat mobilitatea de proiect Erasmus+ din cadrul parteneriatului strategic Erasmus+ intitulat” We Can not Change the Whole World, but We Can at Least Make the Change”.

Datorită pandemiei de Coronavirus, multitudinea de activitati programate s-a realizat in sistem online, pe platforma zoom, în perioada 26-29 aprilie 2021.

Cei peste 500 de participanti zilnic au lucrat in comun, pe echipe de 5-6 persoane (in break- outrooms) realizand produse digitale la tema proiectului.

Expozitiile de desene şi pictură pe tema frumuseţii aduse de apă în viaţa noastră precum şi cea privind comemorarea a 35 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobîl au fost deosebit de apreciate de partenerii noştri.

De asemenea, turul virtual oferit de Observatorul Astronomic” Victor Anestin” din Bacău şi interesanta prezentare intitulată” Apa in Univers” realizată de dl. muzeograf Bogdan Mihăilă a suscitat un viu interes. Subiectul incitant şi de mare actualitate a stârnit o avalanşă de întrebări, la care dl. muzeograf a răspuns cu răbdare şi profesionalism.

Vă lăsăm să descoperiţi multitudinea de activităţi şi produse obţinute urmărind video-ul de mai jos:

Activitatea din Romania a fost ultima sesiune de Learning/Teaching/Training din cadrul parteneriatului strategic numit mai sus, ce se deruleaza din anul 2018 cu şcoli din Italia, Cehia, Franţa şi Turcia.

Calde mulţumiri adresăm partenerilor noştri locali: ISJ Bacău, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii ”Ion Borcea” Bacău, Agenţia Judeţeană de Mediu Bacău, Administraţia Bazinală de Apă ”Siret” Bacău.

Felicitări elevilor şi profesorilor implicaţi în succesul acestor activităţi!

Manager proiect,

Prof. dr. Dumea Nela