Prof. coordonator: Găvănaş-Pahome Roxana Petronela

Contact: roxana.gavanas@palatulcopiilorbacau.ro

Hip-hop, Streetdance, Disco, Dans folcloric stilizat sunt doar câteva dintre genurile de dans din care vom învăța pași și coregrafii.

-Exercițiile cu specific de gimanstică, jocurile de mișcare vor fi activități nelipsite din cadrul cercului de dans modern.

-Principalele obiective spre care vor fi orientate activitățile din cadrul cercului de dans modern și care vor fi atinse până la finalul unui an școlar:

  • Stimularea interesului și motivației pentru practicarea dansului (ajută la creșterea încrederii în sine, a stării de spirit, a autocontrolului, învinge stresul);
  • Formarea priceperilor și deprinderilor de a interpreta un text coregrafic în ritmul muzicii (dansul educă echilibrul propriului corp, eleganța în mișcare, stimulează gândirea, creativitatea);
  • Dezvoltarea capacității de receptare a ritmului unei melodii (implică atenția distributivă);
  • Influențarea evoluției sănătoase, corecte și armonioase a organismului prin respectarea regulilor de igienă personală și prevenire a accidentelor sportive (dansul este o metodă terapeutică pentru sănătatea corpului și a minții).

Vă aștept cu drag la Cercul de Dans Modern unde vom descoperi împreună cât de frumoasă poate fi EMOȚIA manifestată în PAȘI DE DANS.