Iniţiativă a Cercului de Artă Textilă – prof. Emma Grecia, proiectul are loc în preajma sărbătoririi zilei de Halloween – 31 Octombrie. Cercul de Muzică Uşoară organizează un spectacol în care copiii cu înclinaţii artistice, înscrişi la acest cerc, cântă diverse melodii pe tema acestei sărbători internaţionale.

Elevii de la Cercul Artă Textilă prezintă creaţii realizate de ei pentru marcarea acestei sărbători, într-o paradă a acestor costume. Creaţiile primite din alte localităţi sunt prezentate de copii ai Palatului Copiilor Bacău. De asemenea, se organizează o expoziţie de desene pe aceeaşi temă. Un juriu competent realizează o ierarhie valorică a acestor costume şi desene, elevii fiind răsplătiţi cu diplome.

In anul 2020, în context pandemic, s-a procedat la organizarea acestui proiect în format on-line, rezultând o serie de filme muzicale unde se prezintă costume, măşti şi desene la temă. Editarea filmelor a fost realizată de prof. Filip Claudiu, coordonator al Cercului Muzică Uşoară.

Vă invităm să le urmăriţi dând click pe linkurile de mai jos.