Comunicare în legătură cu înscrierile și cu programul din noul an școlar 2023-2024

Vă mulțumim pentru interesul arătat pentru cursurile noastre și pentru numărul mare de înscrieri! 🎭🎨🎬🎤🎼🎹🏆⛹️‍♂️🤼🥋🌍🚙🚲💻📷🔌💡🩺🖼📓📰🎶
📪 Pentru că am primit numeroase întrebări pe toate canalele noastre de comunicare în legătură cu înscrierile și cu programul din noul an școlar, vă comunicăm următoarele:
✅ Înscrierile vor continua până vineri, 15 septembrie, atât online, cât și la sediul instituției
✅ Festivitatea de deschidere a noului an școlar la Palatul Copiilor Bacău va avea loc duminică, 24 septembrie, în centrul orașului.
✅ Până la festivitatea de deschidere, lucrăm pentru organizarea grupelor, în funcție de înscrierile care sunt în plină desfășurare. La finalizarea grupelor, profesorii vor comunica părinților, pe diferite canale (telefon, social media, sediu Palat) programul și componența grupelor, care se face în funcție de opțiunile legate de curs, program, dar și de vârsta și de nivel (începător, avansat, performanță). În cazul în care nu ați primit un mesaj în legătură cu înscrierea, până pe 24 septembrie, vom comunica personal și vom soluționa posibile alte cereri la evenimentul de deschidere.
📧 Astfel, vă mulțumim pentru răbdare ⏳ și interes ♥, și vă rugăm să ne urmăriți pagina pentru noi informații legate de acest început de an școlar!