Viața la Palat. Dialoguri în familie. Jurnalism & Muzică populară.

Pe 3 martie 2018, Cercul de Muzică populară al Palatului Copiilor Bacău, coordonat de profesorul Mihai Barjoveanu, a oferit părinților un ”mărțișor” muzical, o ”lecție deschisă” de care s-au bucurat și soliștii și publicul prezent.

Cercul de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău vă invită să urmăriți un material video de la eveniment, în care veți descoperi o selecție de melodii din programul spectacolului și interviuri cu elevi sau părinți.

 Această înregistare face parte din proiectul video ”Viața la Palat. Dialoguri în familie”, inițiat de Laura Huiban, profesor coordonator al Cercului de Jurnalism, pentru a face cunoscută activitatea elevilor și profesorilor de la Palatul Copiilor Bacău.  Interviurile actualei ediții a proiectului au fost realizate de elevi ai Cercului de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău: Ciprian Șerban (clasa a III-a), Cristiana Coman (clasa a VII-a),  Roxana Neguriță (clasa a VII-a), Ioana Dinu (clasa a VII-a), Eric Andrei Dascălu (clasa a II-a), Raluca Boiangiu (clasa a VII-a).

Imagine & editare video: Benchea Daniel

Vă poftim în casa noastră!