Atelierul de mărțișoare de la Palatul Copiilor Bacău vestește venirea primăverii

IMG_2693

Copiii de clasele primare de la Cercul de Artă Textilă al Palatului Copiilor Bacău se pregătesc de primăvară! Împreună cu profesorul lor coordonator, Emma Grecia, ei au realizat manual, în ultimele două săptămâni, peste 100 de mărțișoare și tot atâtea felicitări și tablouri cu patchwork, toate create cu iubire și spor. 

Obiectele confecționate de către copii vor putea fi admirate și cumpărate pentru a fi oferite cadou, în zilele de 5 și 6 martie, la Cora Bacău, în cadrul evenimentului ”Primăvara începe cu…noi”, organizat de Palatul Copiilor Bacău. Prețurile vor fi stabilite de către copii, un mărțișor putând costa între 1 leu si 10 lei.

Mai multe amănunte, interviuri și fotografii, în revista Cercului de Jurnalism de la Palatul Copiilor Bacău., New Press.

Reportaj realizat de eleve ale Cercului de Jurnalism al Palatului Copiilor Bacău, coordonat de prof. Laura Huiban (Bibire)

Autoare interviuri&reportaj: Alexandra Vaman, clasa a III-a, Andreea Bujor, clasa a III-a, Erica Vența, clasa a III-a,  Miruna Voicu, clasa a III-a, Diana Cucu, clasa a IV-a

Autoare foto: Andreea Bujor & Laura Huiban