Cercul ”Sanitarii pricepuți” a dat startul proiectului ”Inimi deschise”

simturi ascutite

Vineri, 24 noiembrie 2017, Cercul Sanitarii pricepuți, din cadrul Palatului Copiilor Bacău, coordonat de prof. Laura Dumitru, a dat startul Proiectului ”Inimi deschise”, cu activitatea ”Simțuri ascuțite”, dedicată Zilei Internationale a Voluntariatului, care va fi celebrată pe 5 decembrie. La această primă activitate din proiect, ne-am simțit minunat, ne-am distrat, am dansat și-am învățat și ne-am bucurat ca am fost împreună, desfășurând activități de recunoaștere a unor fructe și legume, cu ajutorul simțurilor tactil și olfactiv.

”Mulțumesc voluntarilor, copiilor și tinerilor Asociației Sindrom Down, care ne sunt parteneri în proiect” – prof. Laura Dumitru.

simturi ascutite 2

Proiectul ”Inimi deschise” își propune să încurajeze elevii care frecventează cercurile Palatului Copiilor Bacău să se implice în activități de voluntariat. La scrierea proiectului au participat elevi ai Cercului Sanitarii pricepuți, copii și tineri cu o dorință mare de a învăța, de a se dezvolta, de a împărtăși cele învățate, precum și de a-si face noi prieteni.

Calendarul proiectului include șase activități, toate concepute și organizate amănunțit de elevii cercului, coordonați de prof. Laura Dumitru.

Pentru mai multe imagini, vă invităm să vizitați pagina Cercului Sanitarii pricepuți

Cercul Sanitarii pricepuți