Joacă și digitalizare într-o școală primitoare

Palatul Copiilor Bacău a derulat în perioada 04.11.2018 – 03.11.2019 proiectul Erasmus+ KA101 intitulat ”Joacă și digitalizare într-o școală primitoare”. Prin finanțarea primită s-au realizat următoarele:

participarea a 5 cadre didactice la cursul de formare ”Game based learning and gamification” realizat de ”ITC International TEFL Certificate” din Praga;
participarea a 6 cadre didactice la cursul de formare ”ICT for teaching and learning” ținut de ”Sistema Practices s.l. – ESMOVIA” din Valencia, Spania:
participarea a trei cadre didactice – membre ale consilului de administrație, la activitatea de job shadowing de la centrul pentru copii înalt abilitați ”YUKSEL BAHADIR ALAYLI BILIM VE SANAT MERKEZI” din Konya-Turcia.
In urma participării cadrelor didactice de la Palatul Copiilor Bacău la cursurile de formare din Praga și Valencia, precum și la activitatea de job-shadowing din Konya-Turcia, a rezultat o colecție de resurse educaționale (fișe de lucru, proiecte de lecție, descrieri de activități) pe care am adunat-o în volumul intitulat ”De la joc la învățare”. Vă invităm la lectură și mai ales la aplicarea acestor metode în sălile dumneavoastră de clasă.

Resursele educaționale create prin acest proiect au fost publicate în secțiunea RED. Va invităm să le accesați.